Autor: RTS

Novi Sad
05.03.2019.
07:24
Srbija i Republika Srpska bolje će sarađivati kada je reč o kulturi i očuvanju nacionalnog identiteta Srba, što je cilj Povelje o srpskom kulturnom prostoru koju su u Sremskim Karlovcima potpisali ministri kulture Srbije i Srpske.
  • Komifo

    05.03.2019 22:36
    'Nadrisrbovanje bez granica', bosanska nacionalna disciplina.
  • Pićuka

    05.03.2019 17:17
    Mi i Republika Srpska kao nebo i zemlja. Nikada, ali nikada.
  • tja

    05.03.2019 08:57
    Braco Srbi,
    Hocete li se (ikad) maknuti iz XIX veka....?
    #pitamzadruga
  • NezainteresovaniLala

    05.03.2019 07:48
    Ambicije i aveti prošlosti
    Konstrukcija ovakvih dešavanja je jasna: jačanje unutrašnje kohezije nacionalističkih elemenata. Namena je opet samo unutrašnjopolitička i služi samo za borbu protiv unutrašnjih neistomišljenika. Nacionalistička elita dobija teren u Sremskim Karlovcima za svoje igre prestola, pa ćemo tako slušati teze o srpskom Hajdelbergu, srpskim majkama i očevima, moravskoj civilizaciji...
    Svako malo će tu da osvane neko sa haških lista, veliki Mile iz Banja Luke, popovi i kaluđeri. I braća sa Kosova, naročito biznismenska braća i trgovci naftnim derivatima i pesnički bard Srba iz Rumunije Slavomir Gvozdenovići. Na vrhuncu umetničke i kulturne tvorbe pojaviće se i AV, da pristnom srpskom narodu pojasni svoju držsvničku misiju i stpu razvoja koju svet nije video.
    Ovo kao da Slobodan Milošević režira, sve njegovi omiljeni glumci. A ne nedostaje ni ambicije da se celom regionu pokaže ko je glavni igrač.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna